За Нас

Рециклиране на Въздушни възглавници и Въздушно окачване. Ремонт на Амортисьори и Компресори за въздушно окачване. Ес Матик е първият специализиран автосервиз за проблеми свързани с Въздушното Окачване при автомобилите. Mercedes, Audi, BMW, VW, Land Rover, Porsche и много други производители на така наречените луксозен клас автомобили поставят въздушни възглавници вместо пружини.

Въздушните възглавници във въздушното окачване на автомобилите спомага същите да се повдигат и свалят. Това ще рече, че когато ви е нужно може да шофирате по-висока кола, а когата карате с по-висока скорост самото купе да легне по-надолу. Това гарантира по-добро сцепление с пътя и по-голяма динамичност и сигурност на пътниците.

Рециклирането на въздушни възглавници е най-доброто решение за този клас автомобили. Това е така, защото самото въздушно окачване в 90% от случайте предствалява амортисяр с вградена въздушна възглавница. Това изделие се продава цяло и цената му е прекалено висока. Няма нужда да го купувате цялото изделие, когато имате пробем примерно само с:

– Въздушните възглавници
– Въздушните амортисьори
– Клапаните на самите амортисьори.

Амортисьорите се пълнят с въздух от въздушният компресор, който отговаря за самото въздушно окачване.
След компресорът за окачването има разпределите на въздуха или така нареченият клапанов блок. Той не подлежи на ремонт. Той се сменя с чисто нов.