Производител

Рециклиране и ремонт на въздушно окачване чрез подмяна на въздушните възглавници, изработени във фабриката на Файърстоун. S Matic разполага с:
– собствена производствена линия за рециклиране на въздушни възглавници за въздушно окачване;
– автосервиз, от който може да се възползвате. Фирмата ни разполага с майстор, който извършва монтаж и демонтаж на амортисьори с въздушни възглавници;
– корпоративен отдел, който отговаря за работата с Автосервизи. S matic рециклира всички въздушни възглавници чрез собствена производствена линия. Със своята производствена база, S matic работи с голям брой сервизи в България и Европа. Ремонта на въздушното окачване се осъществява чрез използване на най-новите технологии в тази област. S matic разполага със собствена машина за рециклиране на въздушни възглавници, като самата нея и ноу-хауто за самото рециклиране е закупено директно от САЩ. Гумата, която се използва за въздушната възглавница се произвежда единствено за нас и по цялата й дължина е щампована запазената марка “S matic”. Това гарантира качеството, което налагаме. Гаранция за Вас, че сме сменили цялата износена гума, а не практиката на повече от 80 % от „рециклиращите“ въздушни възглавници сервизи в България, да залепят старата.

 

Още по темата

smatic.net