ROVER

Rover – Ремонт въздушно окачване, въздушни възглавници

Рециклиране на въздушни възглавници за Rover

Качеството на автомобилите Rover задължава техните собственици да извършват редовна профилактика и поддръжка на автомобилното въздушно окачване. Във фирма Smatic може да намерите всичко необходимо, за да повишите комфорта и сигурността на вашата британска машина.
Ние предлагаме качествено обслужване, което е съчетано с предлагането на оригинални части за рециклиране на въздушни възглавници за Rover. Нашият професионализъм в ремонта и поддръжката на пневматичното окачване е резултат от дългогодишен опит в профилактиката на пневматичното окачване на британските коли.
Smatic е доказана фирма, която се е специализирала в комплексния ремонт на въздушно окачване за Rover, както и тяхното следпродажбено обслужване. Качествената поддръжка е от изключително важно значение, особено когато притежавате подобен автомобил. Сервизите ни са оборудвани със съвременна диагностична техника, без която е немислима точната и вярна профилактика на британските машини.
При заявяването на рециклиране на въздушни възглавници за автомобили Rover, вие получавате и отстъпка, в зависимост от вида на услугите, които ползвате.

Range_Rover_Vogue_airsuspension
land-rover-discovery-3-airsuspension