VW

VW – ремонт въздушни възглавници, амортисьори, компресори

new-vw-logo1

Рециклиране на въздушни възглавници за VW

Автомобилите VW са достатъчно популярни, не само в нашата страна. Те представляват доста приемливо съотношение между цена, качество, достъпност на резервни части и качествена поддръжка.
Подобно на своите конкуренти от BMW и Audi, автомобилната централа в Щутгарт също залага и на превозни средства, оборудвани с въздушно окачване. За разлика от своите по-известни немски претенденти, поддръжката на VW не излиза толкова скъпо, като това се отнася за подмяната или рециклирането на въздушните възглавници.
С подобряването на пътната инфраструктура, все повече шофьори залагат на леката и гладка возия, предоставяна от автомобилите с въздушно окачване. Когато подобни коли са с характеристиките и въздушните амортисьори на VW, тогава удоволствието от пътуването се превръща в закономерност.
Поддръжката на въздушното окачване на автомобили, като Фолксваген, не трябва да е инцидентно. Това ви гарантира отлично представяне, без да се налага да плащате прекалена скъпа цена за това – финансова или свързана с изразходването на прекалено много време и нерви.


VW Phaeton /2002-2016/


VW Touareg 7L /2002-2010/


VW Touareg 7P /2010-/