Home>Audi A6 Allroad

Рециклирање на воздушна перница на амортизер Audi A6 Allroad

Audi A6 C5 4B Allroad (1997-2005)Price
Рециклирање на предна воздушна перница на амортизер175€
Рециклирање на задна воздушна перница на амортизер150€
Audi A6 C6 4F Allroad (2005-2011)Price
Рециклирање на предна воздушна перница на амортизер175€
Рециклирање на задна воздушна перница на амортизер150€
  • При порачка на две или повеќе поздушни перници добивате 10% намаление на цената

  • Горните цени се актуелни при враќање на стариот амортизер

  • Smatic дава 12 (дванаесет) месеци гаранција

Call Now Button