Home>BMW 5 Series

Рециклирање на воздушна перница BMW 5 E39/E61/ F11/ F07

BMW 5 SERIES E39 (1996 – 2003)Price
Рециклирање на задна воздушна перница90€
BMW 5 SERIES E61 (2004 – 2010)Price
Рециклирање на задна воздушна перница100€
BMW 5 SERIES F11 / F07 (2010 – 2016)Price
Рециклирање на задна воздушна перница125€
  • При порачка на две или повеќе поздушни перници добивате 10% намаление на цената

  • Горните цени се актуелни при враќање на стариот амортизер

  •  Smatic дава 12 (дванаесет) месеци гаранција

Call Now Button