Home>BMW 7series

Рециклирање на задна воздушна перница на амортизер BMW 7 series

BMW 7 SERIES E65 / E66 (2002 – 2008)Price
Рециклирање на задна воздушна перница на амортизер180€
Remanufacturing of air suspension compressor90€
BMW 7 SERIES F01 / F02 (2008 – 2015)Price
Рециклирање на задна воздушна перница на амортизер250€
Remanufacturing of air suspension compressor90€
New original WABCO air suspension compressor350€
  • При порачка на две или повеќе поздушни перници добивате 10% намаление на цената

  • Горните цени се актуелни при враќање на стариот амортизер

  •  Smatic дава 12 (дванаесет) месеци гаранција

Call Now Button