Начало>Полезна информация>Защо да изберем рециклиране за въздушната си възглавница

Защо да изберем рециклиране за въздушната си възглавница

Защо да изберем рециклирането пред втората употреба или китайските въздушни възглавници

Самият ремонт на въздушните възглавници ние наричаме РЕЦИКЛИРАНЕ. Реално вие получавате чисто нова въздушна възглавница. Това е така, защото тя представлява гумен или по-точно каучуков балон захванат към метални или пластмасови основи. Рециклирането представлява смяна на този гумен – каучуков балон с ЧИСТО НОВ. От вашата въздушна възглавница за въздушно окачване или както някой я наричат сфера остават само металните или пластмасови основи, които в повечето случай са неуязвими.

Ес Матик ви уверява, че рециклирането е в пъти по-надеждно решение от купуването на автомобилни части втора употреба поради факта, че се подменят всички амортизирани части и на практиката Вашата въздушна възглавница става като нова. При закупуването на част втора употреба Вие не знаете, какво е нейното моментно състояние и колко време би издържала след монтажа на Вашата кола.

Китайските въздушни възглавници бихме казали, че дори не наподобяват оригинала – замислете се за качеството на гумата, пластмасата, стоманата, тампоните и куп други фактори, с които трябва да бъдете наясно, когато избирате китайски вариант. Имайте в предвид, че няма как някоя чисто нова китайска въздушна възглавница да е малко по-скъпа от рециклираната, защото тя има допълнителни разходи за основи, такси, транспорт и печалба.

Рециклирането и ремонта на въздушни възглавници за въздушно окачване е иновативно решение в България, но в САЩ това е практика. Двама от нашите работници дълги години са работили за американска компания, която се е специализирала в извършването на тази услуга.
S matic е не само сервиз за въздушно окачване, а и ПРОИЗВОДИТЕЛ на части за рециклирането му.

Рециклирането и ремонта на въздушни амортисьори е собствена разработка на нашата фирма. След 2 години опити и тестове гордо може да заявим, че успешно рециклираме амортисьори за коли с въздушно или хидравлично окачване. Тези амортисьори са специфични, двойно действащи с електромагнитни клапани в тях и това ги прави изключително сложни. Купуването на такъв амортисьор втора употреба е голям риск, защото първо ви го дават комплект с въздушната възглавница и второ не знаете неговото състояние. Няма как да бъде проверен и изпробван на място.

S matic предоставя 12 /дванадесет/ месеца гаранция на свойте продукти.

април 4th, 2015|
Call Now Button