Начало>Audi ремонт въздушни възглавници

Управлението на автомобили Ауди с въздушното окачване е несравнимо като комфорт, динамични характеристики и поведение извън пътя. Подобни превозни средства изискват и качествена поддръжка. България е една от малкото страни, в които се извършва рециклиране на подобен род амортисьори.

Ние от Smatic имаме опит в поддържането и профилактиката на въздушните възглавници, с които са оборудвани автомобилите Ауди. С какво сме по-добри от другите?

Проблемите в рециклирането на въздушни възглавници за Ауди се коренят по-скоро в тяхното точно диагностициране. Ние от Smatic ви съветваме да се доверявате на диагностика, направена от оригинална компютърна техника, предназначена конкретно за немската марка автомобили. Ние разполагаме с подобно оборудване, както и със знанията и опита на специалистите ни. Именно това ни отличава от редовите „стари майстори“, които едва ли биха установили, дали автомобилът ви има проблем с температурния датчик на компресора, износване на сегментите, изгорял изпускателен клапан или просто е спукана въздушна възглавница. В нашия сервиз предлагаме качествено рециклиране на въздушни възглавници за Ауди, с което ще си спестите немалко нерви и средства.