Начало>Audi ремонт въздушни възглавници

Ауди с въздушни възглавници е несравнимо като комфорт. Ауди с въздушно окачване е бихме казали иноваторът в тази област с Audi Allroad –  динамични характеристики и дори поведение извън пътя. Трябва да знаете, че подобни превозни средства изискват и малко по-скъпа поддръжка. България е една от малкото страни, в които се извършва цялостен ремонт на въздушно окачване и най-вече има компетентни хора.

Ние от Smatic имаме опит в поддържането и профилактиката на AUDI въздушните възглавници, с които са оборудвани по-горе описаните автомобили. С какво сме по-добри от другите?

Проблемите в рециклирането на въздушни възглавници  Ауди се коренят по-скоро в тяхното точно диагностициране. Ние от Smatic ви съветваме да се доверявате на диагностика, направена от оригинална компютърна техника, предназначена конкретно за немската марка автомобили. Ние разполагаме с подобно оборудване, както и със знанията и опита на специалистите ни. Именно това ни отличава от редовите „стари майстори“, които едва ли биха установили, дали автомобилът ви има проблем с температурния датчик на компресора, износване на сегментите, изгорял изпускателен клапан или просто е спукана въздушна възглавница. В нашия сервиз предлагаме качествено рециклиране на въздушни възглавници за Ауди, с което ще си спестите немалко нерви и средства.

Call Now Button